Jeg hedder Pernille, er født i 1987, gift med Kenneth som er elektriker og sammen har vi 3 dejlige børn, Benjamin fra 2011, Tobias fra 2013 og Linea fra 2016. Vi har også en hund, Nemo. Han holder sig mest for sig selv, men vil da gerne hilse på og hygge en gang imellem.

Før jeg blev godkendt privat børnepasser var jeg ansat 8 1/2 år som backoffice assistent hos AM sales & marketing Jeg har dog i de sidste 6 år været meget hjemme med mine børn grundet barsel. Hvilket jeg har nydt utroligt meget. I min fritid holder jeg af at være sammen med min familie, bage lave kreative kage projekter og tage på ture ud i det fri.

 

Jeg er som person positiv, smilende og imødekommende. Jeg er tolerant og har stor tålmodighed. Jeg elsker at gøre andre glade og vil gå langt for at få tingene til at lykkes.

 

Jeg har valgt at blive dagplejer, fordi jeg elsker at være sammen med børn og ønsker at være med til at udvikle de helt små, så de får den bedst mulige start på livet uden for mors og fars trygge arme. Derfor ligger jeg i min dagpleje vægt på det nære, trygge, lille og hjemlige. Alle børn i min dagpleje skal føle sig set, hørt og anerkendt, de skal få forståelsen af at de er vigtige. Jeg ønsker at de føler sig som en vigtig del af fællesskabet, derfor vil vi også hver dag tale om hvem der er i dagpleje i dag, og hvem der evt mangler. Hverdagen hos mig skal være overskuelig, hyggelig og rar. Et hjem udenfor jeres eget hjem, som kan danne en sikker og tryg base for jeres barn, mens mor og far er på arbejde. 

 

 

Med venlig hilsen

Pernille